Anunț important despre cadastrul general

0 Comment

Locuitorii comunei Vadu Săpat sunt informați că în această perioadă se desfășoară lucrările din cadrul unul amplu program național care îi vizează direct. Primăria Vadu Săpat beneficiază de finanțare din partea statului pentru toate prestațiile efectuate în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară a lucrărilor de înregistrare sistematică inițiate de UAT pentru sectoarele cadastrale.

Pentru a reuși să finalizăm în termen toate aceste lucrări, vă rugăm să aveți în vedere următorul anunț:

Înregistrare GRATUITĂ în cartea funciară

Locuitorii comunei Vadu Săpat beneficiază de înregistrarea GRATUITĂ a proprietăților în cartea funciară.

Prestarea gratuită a serviciului este posibilă datorită demersurilor făcute de Primăria Vadu Săpat, demersuri care au dus la includerea comunei în Programul Național de cadastru și carte funciară.

Datorită finanțărilor obținute de la stat, Primăria Vadu Săpat a putut încheia contracte de prestări servicii în acest sector.

În afara contractului semnat pe 16 august 2017 și care vizează lucrările realizate conform anunțului de mai sus, pe 25 iunie 2018 au fost încheiate două contracte de prestări servicii cu SC Toping Company SRL și PFA BAHUDU S. VASILE. Obiectul contractelor îl constituie “Realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor în vederea înscrierii imobilelor în sistemul integrat aparținând UAT Vadu Săpat, județul Prahova”.

De asemenea, pe data de 20 noiembrie 2018 a fost încheiat un al treilea contract care vizează același tip de servicii.

Locuitorii comunei vor primi informații în timp real despre toate lucrările care urmează să fie efectuate.

[top]
About the Author