Finanțare nerambursabilă. Comuna Vadu Săpat primește 69.000 de euro pentru a-și achiziționa un buldoexcavator performant

0 Comment

Primarul comunei Vadu Săpat, Constantin Iliescu, a semnat pe 21 ianuarie 2019 un contract de finanțare nerambursabilă în valoare de 321.860,77 lei ( 69.017 euro). Banii urmează să fie utilizați de administrația locală pentru achiziționarea unui buldoexcavator performant.

Investiția pe care o pregătește administrația locală din Vadu Săpat reprezintă un pas foarte important în dezvoltarea comunei. Această achiziție va ajuta la punerea în practică a multor proiecte care vizează confortul locuitorilor.

Probabil cel mai complex utilaj pentru construcții, buldoexcavatorul se poate folosi pentru o multitudine de lucrări în domeniul construcțiilor. Fiind un utilaj versatil și multifuncțional, buldoexcavatorul este de absolută necesitate în lucrări care vizează infrastructura locală. Un buldoexcavator se folosește pentru săpături de șanțuri sau gropi, încărcare de materiale, nivelări și amenajări de platforme, lucrări care sunt practic inevitabile pe orice tip de șantier.

Este un pas înainte pentru comuna noastră. Localitatea Vadu Săpat va avea foarte mult de câștigat datorită acestei achiziții pe care o facem din fonduri nerambursabile. Banii ne sunt alocați prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), iar proiectul reprezintă o oportunitate pentru noi ca și comună. Specialiștii Primăriei Vadu Săpat au muncit foarte mult pentru ca proiectul să ajungă la AFIR și să primească aviz pozitiv. Contractul pe care l-am semnat pe 21 ianuarie 2019 ne va da șansa de a dezvolta o serie de proiecte vitale pentru comuna noastră”, a declarat Constantin Iliescu, primarul comunei Vadu Săpat.

[top]
About the Author