La mulți ani, FEMEIE!

0 Comment

Charles Baudelaire spunea că „ fericirea o face pe femeie frumoasă și dragostea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii“.

Și este cât se poate de adevărat. Toate femeile din această lume își doresc să simtă aprecierea celor din jur. Iar atunci când vin spre ele astfel de gesturi se simt împlinite și bucuria le inundă sufletul.

De 8 Martie, atunci când în toată lumea este marcată Ziua internaţională a femeii, Adrian Tăbîrcă, viceprimarul comunei Vadu-Săpat, s-a gândit să le facă o bucurie doamnelor și domnișoarelor din localitate.

Încărcat cu lalele, el a luat la pas comuna. În semn de prețuire pentru cele care sunt nucleul vieții, viceprimarul comunei Vadu-Săpat le-a oferit flori și le-a urat „La mulți ani!”. Este un gest simplu, dar prin de încărcătură.

Este Ziua internaţională a femeii, iar doamnele și domnișoarele de la noi din comună merită toată prețuirea noastră. Le mulțumim pentru că sunt puternice și ne sprijină în tot ceea ce facem. Le mulțumim pentru că au grijă de noi și ne ajută. Le mulțumim pentru că există în viețile noastre, dând sens existenței noastre. La mulți ani, FEMEIE! Ai toată aprecierea mea și a echipei alături de care lucrez”, a declarat viceprimarul comunei Vadu-Săpat.

[top]
About the Author