09 Sep 2019

Prima zi de școală pentru copiii din comuna Vadu Săpat

0 Comment

Prima zi de școală pentru copiii din comuna Vadu Săpat a fost un moment de bucurie.Cei mici au descoperit clase renovate, zugrăvite și foarte frumos aranjate. De altfel, întreaga unitate de învățământ a fost renovată peste vară, prezentându-se în fața elevilor în haine noi.

Prezenți la deschiderea noului an școlar, primarul și viceprimarul comunei, Constantin Iliescu și Adrian Tăbîrcă, i-au asigurat pe părinți că binele copiilor este pus pe primul plan. “Copiii sunt cei care contează cel mai mult. Pentru ei trebuie să muncim și să facem eforturi pentru a le face viața mai frumoasă. Copiii sunt viitorul”, au declarat cei doi aleși locali.

Primarul și viceprimarul comunei Vadu Săpat le-au urat copiilor mult succes în noul an școlar și i-au îndemnat să studieze pentru că astfel vor reuși să se dezvolte frumos.

Boboceii au avut cele mai mari emoții

În mulțimea de părinți și copii, cei mai emoționați au fost boboceii. Au lăsat în urmă grădința și au pășit în prima lor zi de școală, în clasa 0. De acum vor avea mai multe responsabilități, dar vor descoperi și lucruri noi care în mod sigur îi vor fascina.

Alături de ei s-a aflat învățătoarea Georgiana Răducanu, care i-a întâmpinat cu blândețe și i-a asigurat că vor găsi în ea un sprijin real. Pentru a-i ajuta să treacă mai ușor peste emoții, doamna învățătoare a aranjat din timp clasa și și-a întâmpinat elevii într-un spațiu prietenos.

Nici copiii de la grădiniță nu au fost uitați

Dacă elevii au descoperit o școală complet renovată, nici copii care frecventează cursurile Gradiniței Vadu Săpat nu au fost uitați. Viceprimarul comunei, Adrian Tăbîrcă, a făcut demersuri pentru a face rost de două tobogane cu care a fost utilat spațiul de joacă intern al grădiniței. Sâmbătă le-a primit, le-a montat, iar luni, când copiii au pășit în prima zi de grădiniță au avut o surpriză foarte plăcută.

Foto: Ordinea Zilei

[top]
About the Author