29 Jan 2020

Veste bună pentru locuitorii din Comuna Vadu Săpat. Primăria a semnat contractul pentru canalizare

0 Comment

Comuna Vadu Săpat, din județul Prahova, va beneficia în curând de rețea de canalizare și de o stație de epurare. Primăria localității, prin reprezentanții săi legali, a semnat, pe 28 ianuarie 2020, contractul de achiziție publică de realizare a lucrărilor care vizează acest proiect vital pentru Vadu Săpat.

Este unul dintre cele mai importante proiecte ale mandatului meu de primar. Am reușit, alături de echipa pe care o am la Primăria Vadu Săpat, să punem la punct un proiect așteptat de foarte mult timp de locuitorii comunei”, a declarat Constantin Iliescu, primarul localității.

Firma care a câștigat proiectul de achiziție este S.C.S.C.A.D.T.S.A., cu sediul în Slatina.Societatea nominalizată are, din momentul în care se dă „ordinul de începere”, un termen de șase luni pentru executarea lucrărilor.

Valoarea contractului este de 6.354.321,93 lei, la care se adaugă o cotă de TVA de 19% (atât cât prevede legislația în vigoare), rezultând o sumă totală de 7.561.643,10 lei.

Odată finalizate lucrările, executantul este obligat să asigure o garanție de 60 de luni (cinci ani).

„Semnarea acestui contract reprezintă un pas important pentru evoluția comunei noastre. Oamenii așteptau de foarte mult timp canalizarea. Eforturile administrației locale au fost maxime și acum venim cu această veste bună pentru Vadu Săpat. Îmbunătățirea calității vieții în localitate este una dintre prioritățile Primăriei. Prin toate proiectele pe care le-am pus la punct în acești ultimi ani, am urmărit să creștem calitatea vieții locuitorilor din Vadu Săpat”, a punctat Adrian Tăbîrcă, viceprimarul comunei Vadu Săpat.

[top]
About the Author