09 Sep 2019

Școala din Vadu Săpat începe noul an în haine noi

0 Comment

Copiii de la Școala Gimnazială Vadu Săpat se vor întoarce într-o unitate de învățământ complet renovată. Primăria Vadu Săpat a investit într-un amplu proiect de reparații și ingienizare a școlii. Proiectul a fost posibil datorită parteneriatului cu Consiliului Județean Prahova. Valoarea investiției se ridică la 107.000 lei.

Mulțumim Consiliului Județean Prahova, care ne-a sprijinit în demersul nostru. Proiectul a vizat reparații în toate clasele, unde au fost schimbare ușile și parchetul. De asemenea, am zugrăvit școala integral și am utilat complet grupurile sanitare. Intervenții importante s-au făcut și la nivelul curții și gardului. Ne dorim ca toți copiii care frecventează cursurile școlii din comuna Vadu Săpat să învețe într-un mediu sigur. Elevii trebuie să dispună de cele mai bune condiții. Din acest motiv, am decis la nivel de administrație să punem în aplicare acest proiect. Luni, atunci când vor începe noul an școlar, elevii din comună vor păși în clase îmbrăcate în haine noi”,  a declarat Adrian Tăbîrcă, viceprimarul comunei Vadu Săpat.

Luni, 9 septembrie, toate unitățile de învățământ de stat încep cursurile. Pentru ca elevii din Vadu Săpat să poată începe școala în condiții optime, pe parcursul verii, s-au desfăşurat lucrări intense reparații și igienizare.

După finalizarea lucrărilor, viceprimarul comunei a efectuat un control amănunțit pentru a se asigura de faptul că totul a fost pus la punct pentru primirea copiilor în noul an școlar.

Foto: Ordinea Zilei
[top]
About the Author